Doneaza 2%

 

Orice vasluian (si nu numai) poate ajuta ASS FC Vaslui doar prin simpla completare (si depunere) formularului de mai jos.

Acest 2% reprezinta un procent din suma pe care noi o platim la stat prin impozitul pe venit. In cazul in care nu ne exprimam optiunea redirectionarii prin formularul atasat mai jos, Ministerul de Finante va redirectiona acesti bani catre anumite ONG-uri dupa un anumit algoritm sau dupa bunul plac. Tu ai dreptul de a alege unde vrei sa ajunga acesti bani. Una din variantele pe care le ai, si noi o promovam, este ca tu sa redirectionezi acesti bani catre ASS FC Vaslui. Acesti bani vor fi folositi la organizarea meciurilor si a altor aspecte ce tin de buna functionare a clubului. Cum procedezi? Trebuie sa completezi formularul 230 pe care il puteti dand click pe imaginea din stanga sau il puteti cere de la unul din membrii asociatiei. Dupa ce il completati (doar primul chenar din partea de sus) il poti depunde personal la Finante sau il poti inmana membrilor asociatiei.

Deasemenea, puteti gasi formularul la cafeneaua Hiccup - Coffee and tea, unde il puteti completa cat savurati o cafea sau un ceai, urmand ca noi sa il ridicam de acolo si sa il depunem la finante.

In speranta ca in acest an se va implica mai multa lume si reusi sa depunem si mai multe formulare, va multumim!